به گزارش نیوساینتیست، مطالعات جدید محققان نشان میدهد که خنده آنقدرها هم موضوع سادهای نیست و ما انسانها در هر شرایطی به راحتی نمیخندیم. بر اساس این مطالعات، در مقایسه با زمانی که داریم به افراد دیگر گوش میدهیم، ما 50 درصد بیشتر تمایل داریم که وقتی خودمان حرف میزنیم بخندیم. به علاوه 30 درصد بیشتر احتمال دارد که در جمع بخندیم تا این که در تنهایی به برنامههای تلویزیون یا مانند آن بخندیم.
این محققین باور دارند که خنده خیلی بیشتر از یک پاسخ ساده به حرف یا رفتار بامزه دیگری است و در حقیقت یک نوع چسب اجتماعی است که کمک میکند افراد به یکدیگر مرتبط شوند.
نوزادان انسان بین 2 تا 6 ماهگی شروع به خندیدن میکنند، حتی نوزادانی که به طور مادرزادی ناشنوا هستند. از آنجا که خنده به فعالیت ماده دوپامین در مغز مربوط میشود که جریان پاداش و لذت درون مغز را میسازد، در واقع خنده به کودک کمک میکند که با احساس شادی و امنیت به کند و کاو دنیای اطرافش بپردازد.
همچنین کودکان با خنده با سایر کودکان میفهمانند که در قوانین بازی چندان هم جدی نیستند و بدین ترتیب به ایجاد ارتباط بین خودشان از طریق بازیها کمک میکنند. حتی در بزرگسالی هم خنده به عنوان یک تسهیل کننده روابط اجتماعی به کار میرود. خنده حس پرخاشگری و رقابت را بین افراد کمرنگتر میکند و باعث میشود راحتتر با هم کنار بیایند. حتی مطالعات نشان میدهند که شما میتوانید با خنده روی سایرین تاثیر بگذارید. پس از این به بعد به استفاده از خندههایتان دقت کنید!
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]